Specjalistka od racuchów

Naczynia kuchenne coraz częściej zyskują wąską specjalizację. Patelnia już niejedno ma imię. Inna posłuży do smażenia naleśników, a inna do mięs czy jajek. Dzięki temu potrawy przygotowywane na odpowiedniej patelni smakują najlepiej, jak to możliwe. Dedykowanej sobie patelni doczekały się również tak lubiane przysmaki, jak racuchy. Patelnia kuchenna do smażenia racuchów i jajek pozwoli na idealne wysmażenie tych potraw. Cztery zagłębienia dają pewność, że smażone w nich racuchy bądź jajka zachowają odpowiedni kształt i nie zleją się w jedną całość, co jest częstym problemem podczas smażenia na zwykłej patelni.


Bez ograniczeń

Jak wiadomo, śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Ważne, żeby było zdrowe, smaczne i dostarczyło energii na cały dzień. Apetit - patelnia na racuchy i jajka, to idealne naczynie do przygotowywania pysznych, ale i szybkich śniadań. Jajka sadzone można udoskonalić dodając do nich szynkę, boczek lub pieczarki. Smak racuchów wzbogaci jabłko lub banan czy brzoskwinia. Ale nie ma obowiązku ograniczać się do tych dwóch wskazanych przez producenta potraw.

Okrągłe wgłębienia w patelni pozwalają również na przygotowanie w nich minifritatty, czyli warzyw z jajkiem lub minitortilli z dowolnym farszem. Ta niezwykła patelnia kuchenna może być używana na wszystkich rodzajach kuchenek prócz indukcyjnej.

Wymiary
Średnica 24 cm
Waga 0.42 kg
Do pobrania