Strona wykorzystuje pliki cookie. Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies. Przejdź.

Infolinia +48 84 685 02 02 od pn. do pt. w godz: 07:00 - 17:00
  1. BRW
  2. Polityka prywatności

Polityka prywatności

Witamy na stronach: www.brw.com.pl należącej do Black Red White S.A. Prezentowana tu polityka zachowania poufności ma na celu przedstawienie stosowanych przez nas sposobów gromadzenia, wykorzystywania i udostępniania danych, które Państwo mogą podać w trakcie korzystania z naszego serwisu. Prosimy o zapoznanie się z całą treścią polityki zachowania poufności przed skorzystaniem z usług naszego serwisu i podaniem jakichkolwiek danych.

 

Black Red White S.A. informuje, że wszelkie dane otrzymywane za pośrednictwem serwisu internetowego, będą wykorzystywane przezBlack Red White S.A. w celach handlowych i marketingowych i będą udostępniane firmom, podmiotom, które realizują zamówienia Internetowe. Dane osobowe użytkowników Witryny przetwarzane są na podstawie dobrowolnie i wyraźnie udzielonej zgody, w zakresie i celu dokładnie określonym w stosownych klauzulach zgody zamieszczonych w Witrynie. Zasady postępowania z danymi osobowymi użytkowników Witryny określa Regulamin.

 

Bezpieczeństwo

Dokładamy wszelkich starań, w racjonalnym zakresie, aby zabezpieczyć dane osobowe w trakcie przekazywania ich przez Państwa do naszego serwisu oraz aby je ochronić przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem, dostępem ze strony osób niepowołanych, ujawnieniem, zmianą lub zniszczeniem. Należy pamiętać o tym, że żaden przekaz informacji przez Internet nigdy nie jest w pełni bezpieczny czy wolny od błędów. W szczególności komunikat wysłany do lub z niniejszego serwisu internetowego pocztą elektroniczną może być niedostatecznie zabezpieczony.

 

Użytkownicy serwisu

Black Red White S.A.pragnie zapewnić użytkowników serwisu, iż przestrzega prawa do prywatności i ochrony danych osobowych. Osobom korzystającym z naszego serwisu zapewniamy ochronę danych zgromadzonych w trakcie współpracy i przypominamy, że od Państwa również zależy skuteczność tej ochrony. Należy zawsze pamiętać o zachowaniu w tajemnicy posiadanych haseł i loginów oraz o zastosowaniu odpowiednich zabezpieczeń i ustawień opcji internetowych.

 

Gromadzenie informacji

Korzystanie z serwisu Internetowego Black Red White S.A. oznacza przyjęcie przez Państwa warunków niniejszej polityki zachowania prywatności. Dane osobowe podlegają ochronie zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych. W celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania serwisu Black Red White S.A. gromadzi Państwa dane wyłącznie do celów statystycznych oraz w zakresie niezbędnym do profesjonalnej obsługi serwisu internetowego www.brw.com.pl.

 

Numer IP oraz cookies

Czytaj więcej na stronie cookies.

 

Linki do innych witryn internetowych

Serwis internetowy www.brw.com.pl może zawierać linki lub odsyłacze do innych stron internetowych, których nie obejmują postanowienia niniejszej polityki zachowania poufności. Zachęcamy Państwa do zapoznawania się z treścią odpowiedniej polityki w przypadku każdej z odwiedzanych witryn internetowych.

 

Niepożądane treści

Dbamy o to, aby nasze serwisy internetowe nie zawierały treści sprzecznych z prawem polskimi międzynarodowym, między innymi nawołujących do dyskryminacji rasowej, etnicznej bądź wyznaniowej. Serwis nie będzie także zawierać treści pornograficznych, niemoralnych bądź uważanych za nieetyczne.

 

Formularz kontaktowy

Użytkownicy serwisu internetowego

 

Zmiany w polityce ochrony prywatności

Black Red White S.A. będzie informował o zmianach w polityce ochrony prywatności, które mogą wynikać ze zmian w polskim prawie, rozwoju technologii internetowych lub rozwoju i powstania nowych produktów i usług w systemach Black Red White S.A. Niniejsza polityka prywatności została po raz ostatni zaktualizowana w dniu 11.07.2014 r.

 

Zalecane ustawienie opcji internetowych przeglądarki www (Explorer).

  • wprowadzenie prywatnych danych do formularzy - wyłączone
  • protokół SSL - włączony
  • ActiveX - monituj lub wyłącz
  • Protokół P3P - włącz

Newsletter
Otrzymuj informacje o najnowszych
promocjach, nowościach, nowy katalog